COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Apua ihon häiriötiloihin!

Ensimmäinen farmakosmeettinen ihonhoitosarja, joka perustuu ihoa uudelleen rakentavaan lääketieteeseen. Hyödyntämällä lääketieteen hoitometodeja ja muokkaamalla niitä kauneudenhoitoalan ammattilaisille soveltuviksi työvälineiksi, voimme saavuttaa sellaista mikä aikaisemmin on ollut mahdotonta. 
PH-formula pohjautuu voimakkaasti happoihin, perinteisistä kuorintahoidoista poiketen sen ydinajatus on ihon jälleenrakennus, eli ihon pinnoitus. Hoitomenetelmät aktivoivat ihosolujen uudistumista ja kun voimakas kuorintaefekti jää pois, tehokkaiden happoyhdistelmien käyttö on mahdollista ilman perinteisten happohoitojen ärsytysreaktioita.

Huom! Tähän hoitoon/sarjaan tuleva asiakas velvoitetaan ostamaan meiltä hoitava Uv-suoja voide! (hinnat alk.44€)

ALOITUSHOITO

Sisältää ihon kuntokartoituksen ja herkkyystestin

Hinta: 25 € + kotihoitopaketti väh. 100€

C.R. -ERIKOISKASVOHOITO

Pinnoitushoito ärtyneelle,herkälle tai rosaceaan taipuvaiselle iholle, jolla edistetään ihon bakteerikannan tasapainottumista ja samalla parannetaan ihon omaa vastustuskykyä. Hoidossa tarkkaan valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja rauhoittavat tulehdusta. Lievästi keratolyyttinen vaikutus.

Hinta: 85 €

A.G.E. -ERIKOISKASVOHOITO

Pinnoitushoito aikuiselle ikääntyvälle iholle, joka uudistaa ja eheyttää ihoa sekä korjaa ihon toimintahäiriöitä. Hoidossa stimuloidaan kollageenin tuotantoa ihossa sekä siloitetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Samalla ihon elastiinisäikeet elpyvät ja iho saa kost

Hinta: 99- 129€

V.I.T.A.C-ERIKOISKASVOHOITO

Pinnoitushoito kuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoito edistää kollageenin tuotantoa parantaen ihon palautumiskykyä sekä stimuloiden pintaverenkiertoa. Hoito sopii raskaana oleville.

Hinta: 99 €

A.C.N.E. -ERIKOISKASVOHOITO

Pinnoitushoito tukkoiselle,rasvaiselle ja akneiholle, jolla on kevyt kuoriva vaikutus ihoon. Hoidossa käytetään aktiiviaineita, jotka imeytyvät hitaasti ihoon vähentäen ja estäen mikrobien kasvamista ja leviämistä ihohuokosessa, mutta samalla kosteuttaen sitä.

Hinta: 99-129 €

M.E.L.A. - ERIKOISKASVOHOITO

Pinnoitushoito pigmentoituneelle iholle ja aknearville, jolla on antioksidanttinen vaikutus. Hoidolla ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä ja samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuoten laajentumista.

Hinta: 109- 139€

VARAA HETI AIKASI: 050 552 7444

Kauneuspäivä 23.9.

Tule päivittämään ihosi syksyyn! Visia-ihoanalyysilla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu.

Kuvantamismenetelmä tutkii ihostasi tarkasti rypyt, huokoset, ihon laadun, UV-läikkien määrän, pigmenttimuutokset ja capillaarien kunnon.

Kauneuspäivänä sinulla on mahdollisuus varata VISIA-ihoanalyysi (55€) ja saat veloituksetta ihotyypillesi sopivan Fresh Up-kasvohoidon! Visia ja Fresh Up-kasvohoito siis yhteishintaan 55€.

Kauneuspäivänä 3 tuotteen ostajalle matkaputsarit (arvo 37€) veloituksetta!

Varaathan oman aikasi!

p. 050 552 7444