COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kunniamaininta 2016

Vuoden 2016 työnantaja Sirpa Vihervuori

"Haluamme palkita henkilön, joka on jo vuosien ajan tarjonnut työpaikan useille kosmetologeille, ottanut nämä mukaan suunnittelemaan hoitolan tulevaisuutta, motivoinut henkilökuntaansa mm. ottamalla heitä mukaansa opintomatkoille ja tapahtumiin sekä mahdollistanut työntekijöilleen säännöllisen koulutuksen." - Benecom Oy

KLEOPATRA SAI VUONNA 2010 KUNNIAMAININNAN

Kauneushoitola Kleopatra on kansainvälisellä tasolla mitattuna upeat puitteet omaava laadukas ihonhoito- ja hyvänolon keskus.

Kleopatran henkilökunta kouluttautuu aktiivisesti.

Yrityksessä panostetaan palvelun laatuun ja asiakkaan ihonhoidollisten tavoitteiden löytämiseen ja saavuttamiseen omistautumisella, joka suorastaan huokuu hoitolan tunnelmasta.

Henkilökunnan hyvinvointi välittyy ulkopuolisillekin ja työntekijöiden välinen hyvä henki muodostaa Kleopatrassa tiiviin työyhteisön, jonka yhteisenä tavoitteena on aina vastaanottaa ja palvella jokainen asiakas mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Guinot Suomi on ylpeä ollessaan näin upean hoitolakokonaisuuden yhteistyökumppani ja vuoden 2010 päätyttyä olikin hieno todeta, kuinka Pohjois-Karjalasta löytyy Suomen johtava Guinot hoitola.

Tulevaisuudessa Kleopatran ja Guinot’n yhteisenä tavoitteena on pitää yllä saavutettua tasoa ja huolehtia siitä, että jokainen hoitolaan astuva asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi.

KLEOPATRA PALKITTIIN KOLMANNEN KERRAN 2009

Kleopatra on saavuttanut kolmannen kerran Platinium Circle 2009- luokitukseen. Platinium Circle -luokitus kertoo kokemuksesta ja ammatillisuudesta  -sekä tietysti huippulaadusta!


Se kertoo halusta kehittyä ihoterapeuttina ja olla mukana nopeasti eteenpäin menevän hoitoalan haasteissa.

Platinium Circle -luokitus on myös osoitus palvelun korkeasta tasosta.

KLEOPATRA PALKITTIIN TOISTAMISEEN 2008

Nyt Kleopatra palkittiin toistamiseen kesäkuussa 2008 kansainvälisellä PLATINUM CIRCLE laatuluokituksella.

SIRPA VIHERVUORI ON VUODEN 2008 GUINOT KOSMETOLOGI

Vuoden 2008 Guinot-kosmetologiksi on valittu Sirpa Vihervuori Hyvän olon keskus Kleopatrasta Joensuusta.

Sirpa on toiminut pitkään kauneushoitolayrittäjänä ja hänellä on kolme kauneushoitolaa Pohjois-Karjalassa. Kaksi yritystä sijaitsee Joensuun keskustassa ja kolmas Kiteellä. Hyvän olon keskus Kleopatra on täyden palvelun Guinot-piste, jonka valikoimaan kuuluvat kaikki Guinot-erikoishoidot.

Guinot-kosmetologiksi valitaan vuosittain kosmetologi, jonka työssä toteutuvat ranskalaisen ammattikosmetiikkasarjan arvot: vahva ammattitaito, puhtaus ja luksus. Guinot-kosmetologi pitää yllä ammattitaitoaan kouluttautumalla säännöllisesti, hän tarjoaa asiakkailleen vain parhaita yksilöllisiä ihonhoitoratkaisuja ja tuntee vastuunsa ihonhoidon asiantuntijana.

KLEOPATRA PALKITTIIN VUONNA 2007

Tärkeintä on palvella asiakkaitamme yksilöidyillä ja kokonaisvaltaisilla kasvojen ja vartalon erikoishoidoilla. Rakkaus, halu sekä pitkä kokemus takaavat asiakkaillemme yksilölliset ihonhoitoratkaisut. Tavoitteena terve ja hyväkuntoinen iho.

Panostamme henkilökuntamme korkeaan ammattitaitoon jatkuvalla koulutuksella sekä kansainvälisillä erikoiskoulutuksilla. Tästä tunnustuksena KLEOPATRA on palkittu toukokuussa 2007 PLATINUM CIRCLE kansainvälisellä luokituksella.

KLEOPATRA PALKITTIIN VUONNA 2006 JA 2007

GUINOT palkitsi Kleopatran kunniamaininnalla hyvin tehdystä työstä 2006 ja toistamiseen 2007.