COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Kevät terveiset

Olemme iloisia mammalomalta saapuvan Marin paluusta töihin. Haluamme edelleen tarjota teille arvoisat asiakkaamme ammattitaitoista ihonhoitoa ja joustavampia hoitoaikoja.

Tervetuloa piristämään kevättäsi!

Keväisin terveisin Kleopatran henkilökunta

Hyvä asiakas,

Voit tilata tuotteet ja lahjakortit puhelimella tai sähköpostitse jos sinun ei ole mahdollista asioida myymälässämme. Toimitamme kaupunkialueelle mahdollisuuksien mukaan tai postin kautta. ✨
Puh. 050 552 7444
Sähköposti: kleopatra@kauneushoitolakleopatra.fi

ARVOISA ASIAKAS

Nyt jos koskaan tarvitaan hetkeä irti arjesta, ja positiivista kauneusvoimaa!
Oman paikkakuntasi ihonhoidon ammattilainen on läsnä arjessasi tuomassa kauneutta ja sosiaalista kosketusta. Ihonhoidon ammattilaiset ovat sekä kauneuden että hygienian ja aseptiikan ammattilaisia, joiden käsissä nautit turvallisin ja luottavaisin mielin.
Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Guinot-jälleenmyyjääsi, joka on sinua varten kartoittamassa juuri sinulle tähän hetkeen sopivimmat ihonhoitoratkaisut.

Arvoisa asiakas

Jos tunnet itsesi sairaaksi tai olet ollut matkoilla lähi aikoina, olethan ystävällinen ja siirrät hoitoaikaasi lyhyelläkin varoitusajalla. Kiitos, että otat muut huomioon! 

UUTTA TULOSSA LÄHIAIKOINA!

Olimme useamman päivän koulutuksessa hakemassa uutta. INSIDE OUT hoito filosofia nostaa pHformula pinnoitushoidot uudelle tasolle!

"INSIDE OUT Touch therapy by pHformula – täysin uudet, ainutlaatuiset manuaaliset terapiakäsittelyt, jotka ovat kohdistettu eri elimistön toiminnoista johtuviin ihon häiriötiloihin."

Guinotin keväinen seminaari Helsingissä!

Vierailimme taas Guinotin vuotuisessa seminaari/koulutuksessa toukokuussa. Guinot´n kansainvälinen kouluttaja Celine Lebreuil eitteli upeat uutuudet; kohottavan ja nuorentavan EYE LIFT-silmänympäryshoidon sekä SLIM LOGIC- vartalohoito trion!

Uutuuksia siis hoitolaan kesällä odotettavissa :)

Tiesitkö että;

- Guinot-tuotteet valmistetaan lääketeollisuuden standardit täyttävässä laboratoriossa 
- Tuotteissa ei käytetä parabeeneja
- Tuotteita ei testata eläimillä 
- Guinot tuotteet eivät sisällä mikromuoveja 
- Guinot-laboratorio täyttää ISO-ympäristöstandardin

Arvoisa asiakas,

Olet varmasti kuullut viime keväänä tulleesta tietosuojalaista. Tämän lain myötä joudumme pyytämään uudelleen suostumuksen jokaisen asiakkaan tietojen käsittelyyn.

Haluathan pysyä mukana ihonhoidon kirkkaimissa tähdissä?

Pyydämme sinua ystävällisesti päivittämään meille tietosi henkillökohtaisesti ,hoitolassa käynnin yhteydessä. Näin varmistamme että saat jatkossakin ajankohtaiset tiedot ihonhoidosta,uutuuksista ja ihanista tapahtumistamme!

Meikkilanseeraus!

Asiakkaat pääsivät tutustumaan uudistuneeseen MAsters Colorsiin ja hankkimaan itselleen uusia meikkisävyjä syyksyn piristyksesksi. Veera oli taas antamassa upeaa tietotaitoaa. Kiitos päivästä!

Roosa nauha-päivät

Lahjoitimme lokakuussa 2017 kahden päivän ajan kaikista tehdyistä hoidoista 10% roosanauha kampanjalle. 

Ensimmäinen pHformula seminaari!

Kävimme pHformulan ensimmäisessä seminaarissa lokakuussa 2017. Mukana oli osaavien kollegoiden lisäksi Suomen kouluttajat Benecomilta sekä pääluennoitsijana Susanna Porras-kansainvälinen kouluttaja Espanjasta!

Juhlimme Kleopatraa syyskuussa!

KIITOS TEILLE ARVOISAT ASIAKKAAT- AMMATTITAITOISTA IHONHOITOA JO 25-VUOTTA

Olemme saaneet kehittää jo 25 vuotta ammattitaitoamme ja luoda korkeatasoista kauneuden maailmaa, josta kiitokset Teille arvoisat asiakkaamme! 

Haluamme edelleenkin kehittää palveluitamme,aktiivisella kouluttautumiselle ja tarjota Teille korkealaatuisia ihohoitotuotteita ja hoitomenetelmiä. 

Kiitos luottamuksesta,jatketaan yhdessä eteenpäin!

Kevään kauneuspäivä

Pidimme hoitolalla Kauneuspäivän 6.-7.4.17  Päivän aikana tarjosimme asiakkaille mahtavan tuote edun,arvontaa sekä tarjoilimme lasillisen kuohuvaa. Samalla lanseerasimme ensimmäisenä maailmassa Guinotin uuden Hydra Peeling-erikoiskasvohoidon. Olemmekin jo saaneet teiltä paljon kiitosta ja hyvää palautetta siitä kuinka mahtava uusi hoito todellakin on!

Kiitos kaikille ihanille asikkaillemme kun osallistuitte päivään!

Kevät seminaari 2017

Kleopatra & Guinot at sea! Mukana myös ranskalaista vahvistusta sekä ruotsin kollegat. Saimme tutustua uudistuneeseen hoitoon, jonka lanseeramme hoitolassamme huhtikuussa 2017.

Lokakuun laitekoulutus

Saammeko esitellä,Kleopatran Hydraderm Cellular Energy-ammattilaiset! Tervetuloa uusiin Hydraderm-erikoiskasvohoitoihin!

Mahtava Guinot'n syksy koulutus-seminaari takana!

 Guinot'n vuosikymmenten kokemus ja uusin teknologia ovat aikaansaaneet uuden hoitomenetelmän, Hydraderm Cellular Energy-ihonhoitolaitteen!

Barcelonan koulutuksessa!

Skin Academie Barcelona toivotti tervetulleeksi ihon erikoisosaajat Suomest ja Virosta! Paikalla oli Petru vanZyl,pHformulan perustaja sekä Susanna Porras,kansainvälinen kouluttaja. Kävimme läpi kahden päivän pHformulan Skin Resufacing-erikoiskoulutuksen.

Samalla matkalla saimme myös mahdollisuuden tutustua Barcelonan kulttuuriin.

JENNIKIN LUOTTAA GUINOTIN TUOTTEISIIN!

Jenni Vartiaisen GUINOT-TOP3:

MASQUENUTRITION CONFORT-RAVITSEVA JA HELEYTTÄVÄ KASVONAAMIO

NEWHITE HUILE- IHOA KIRKASTAVA JA IHON TEHOKKAASTI PUHDISTAVA PUHDISTUSÖLJY

GOMMAGE ECLAT PARFAIT- KASVOJEN KUORINTA

SAMUN LUOTTOTUOTTEET

Sunrise Avenuen hurmaava solisti Samu Haber luottaa ihonhoitoon liittyvissä asioissa Guinot-hoitojen ja tuotteiden voimaan!

Samun GUINOT-TOP3 :   

CREME 777 FERMETE LIFT- KIINTEYTTÄVÄ KASVOVOIDE

NEWHITE HUILE- IHOA KIRKASTAVA JA IHON TEHOKKAASTI PUHDISTAVA PUHDISTUSÖLJY

LONGUE VIE YEUX- UUDISTAVA JA ELVYTTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSVOIDE