COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

SUNLOGIC- ITSERUSKETTAVA HOITOKOKONAISUUS KASVOILLE JA VARTALOLLE

Valmista ihosi vastaanottamaan aurinko.
Itseruskettava hoitokokonaisuus tuo kauniin ja heleän rusketuksen kasvoille ja vartalolle.
Kuorinta uudistaa ihoa hellävaraisesti, kosteuttaa ihoa ja takaa tasaisen lopputuloksen.
Kuorinnan jälkeen iholle levitetään  Corp’s dete itseruskettavaa aine, joka luo iholle kauniin ja luonnollisen rusketuksen.

Kaunis rusketus säilyy pitkään Guinot kotihoitotuotteilla.

Hinta: 95 €

TECHNI SPA

Techni SPA – ainutlaatuinen tehohoito vartalolle

Techni SPA- laitehoito on mittavan tutkimustyön tulos. Hoidossa hyödynnetään samanaikaisesti kolmea hoikentavaa ja selluliittia hajottavaa tekniikkaa. Techni SPA on suunniteltu mukailemaan vartalon kaaria ja sen hoitoliikkeet muistuttavatkin manuaalisia hierontaliikkeitä. Jokaisen kolmen erikoistoiminnon tehokkuutta voidaan säätää asiakkaan yksilöllisten mieltymysten, sekä hoidettavan ihoalueen asettamien vaatimusten mukaisesti. Hoitolaitteen kaksois-imulla tehostettu imurullaustekniikka rikkoo ihonalaisissa kudoksissa sijaitsevia rasvakertymiä. Ionisoidun hoitogeelin rasvakudosta ja selluliittia hajottavat aktiiviaineet imeytetään ongelma-alueille galvaanista virtaa hyödyntäen. Lihastimulaatiovaikutus aktivoi kuona-aineiden ja rasvan poistumista normaalin aineenvaihdunnan mukana. Se myös kiinteyttää ihokudosta ja parantaa vilkastuneen pintaverenkierron myötä hoitogeelin sisältämien aktiiviaineiden imeytymistä.

TECHNI SPA MINCEUR

Tehokas vartalonhoito joka on ihanteellinen hoito selluliitin hajoittamiseen, ihon siloittamiseen ja vartalonkaarien muotoiluun.  Suositellaan väh. 6-8xsarjana.

Hinta: 95 €

TECHNI SPA- LIGHT LEGS

Keventävähoito väsyneille jaloille lievittää "raskaiden jalkojen"tunnetta.Hoito kiinteyttää myös sääriä,reisiä,sekä antaa kevyen tunteen jalkoihin.

Hinta: 65 €

SLIM LOGIC

PAIKALLINEN HOIKENTAVA SELLULIITTIHOITO

Guinot`n uusin innovaatio on Slim Logic-paikallishoito, joka auttaa keventämään kehoasi. Hoito edistää rasvanpolttoa ja poistaa nesteitä kehostasi. Selluliitti vähenee ja vartalosi hoikentuu. Hoidon hyötynä on ongelmakohtien pieneneminen, ylimääräisten nesteiden poistaminen ja puhdistuksen stimuloiminen saunaefektin ansiosta.

Vartalohoito koostuu hoitolahoidosta, ja kotona tapahtuvasta hoidosta joka sisältää voiteen ja ravintolisän. Hoitolassa suoritettava hoito vaikuttaa ulkoapäin yhdessä Slim logic-kotihoitotuotteen kanssa: ihon epätasaisuus ja selluliitti vähenee. Ravintolisä polttaa rasvaa sisältäpäin maksimoiden hoikistumisen.

Slim Logic-hoito sisältää kuorinnan, tehokkaan hoikistavan hieronnan, sekä paikallisnaamion, joka auttaa nestettä poistumaan vartalosta. Naamion okluusioefekti auttaa puhdistautumaan ja eliminoi hikoilun avulla selluliittia.

Tehosta hoidon vaikutusta kotona:

Slim Logic-vartalovoide sisältää kofeiinia, joka käynnistää hajoamisprosessin rasvasoluissa. Cellulysium estää rasvan varstoitumista, muratti puhdistaa ja tehostaa mikroverenkiertoa. Iho tuntuu pehmeältä, taipuisalta ja iholle jää miellyttävä tuoksu.

Slim Logic-ravintolisä vaikuttaa sisältä päin. Guarana ja Kolapähkinä polttavat rasvaa, hibiscus vähentää nesteiden kertymistä.

Sarjana 2 x vko, yhteensä 10 kertaa

HINTA: á 95€