COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

UUSI LPG CELLU M6 INTEGRAL ENDERMO SPA

25 vuotta sitten LPG loi ensimmäisen luonnollisen ja ei-kirurgisen ratkaisun auttamaan meitä kaikkia elämään tasapainoisessa tilassa kehomme kanssa.
Patentoidut teknologiamme sidekudosten käsittelyyn jatkavat kehittymistään ja yllättävät positiivisilla vaikutuksillaan sekä terveyteen että kauneuteen.

Niiden tehokkuus, joka on tarkastettu yli 105 tieteellisellä tutkimuksella, antaa meille vertaansa vailla olevan maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Tämä patentoitu 100 % luonnollinen tekniikka on täysin kivuton ja nyt jopa 50% tehokkaampi kuin aiemmin!

Patentoidun hoikentamistekniikan avulla rasvasolujen pienenemistä voidaan aktivoida paikallisten rasvakertymien ja epätäydellisyyksien poistamiseksi. Tuloksena luonnollisella tavalla kiinteämpi vartalo sekä kimmoisampi ja tasaisempi iho.

Hoidot

LIPOMASSAGE vähentää paikallisia rasvakertymiä ja selluliittia, joihin liikunnalla ja ruokavaliolla ei ole pystytty vaikuttamaan.

LPG ROLL (patentoitu) tekniikka aktivoi tehokkaasti biologisen vasteen kehossa, joka saa aikaan rasvakudoksen vähentymisen ja se stimuloi myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa.
 

LPG- terapia soveltuu kaiken ikäisille.
Sen rentouttavan ja rauhoittavan vaikutuksen on todettu auttavan myös stressin ennaltaehkäisyssä.
Suositellaan 10-15 kerran sarjana, 2-3 kertaa viikossa, jonka jälkeen ylläpito kerran kuukaudessa.

Spa-terapiassa sinulla on mahdollisuus ottaa esimerkiksi viikon tehokuuri ja jopa 2-3 hoitoa päivässä! Tämä tehostaa ylläpitohoitojasi ja jo saavutettuja tuloksia.
LPG - hoito vaikuttaa vartalollasi kokonaisvaltaisesti!

Hoitoaika: n. 45 min
Hinta: 69 €