COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

SkinPen mikroneulaus

Äärimmäisen tehokas ja hallittu hoitomuoto,ilman pitkää toipumisaikaa. Mikroneulaus eli kollageeni-induktioterapia,on minimaalisesti lävistävä,nuorentava käsittely,joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä,hoitaa arpia ja nuorentaa ikääntyvää ihoa. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita,kuten kantasoluja,hyaluronihappoja,peptidejä,kollageenia ja vitamiineja,voidaan siis hoitaa yksilöllisesti ihosi tarpeita.  Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. SkinPenin automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Tämän uuden teknologian ansiosta mikroneulaus on huipputehokas ja turvallinen.

SkinPen mikroneulauslaite stimuloi paranemisprosessia,aiheuttaen kudokseen hallittua traumaa. Nämä mikrokanavat aktivoivat ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia parantaen ihon rakennetta ja lisäten kimmoisuutta.  Verisuonten- ja kollageenin uudismuodostuksen myötä ihon rakenne ja kiinteys paranevat. Myös arvet ja laajentuneet ihohuokoset vähenevät.

Mikroneulausterapialla saadaan loistavia tuloksia hoitamaan erityisesti sameaa ihoa,pigmenttimuutoksia,juonteita,ryppyjä ja arpia. Lisäksi se on erinomainen hoito vahvistamaan herkkää couperoottista ihoa. Lopputuloksena on kaunis,kiinteä,hyvinvoiva ja nuorekas iho.

Kotihoito-ohjeet: 

- Ei meikkiä hoidetule alueelle hoitopäivänä,oltava hyvä hygienia!

-ihon koskettelua tulee välttää 2h hoidon jälkeen,tyynyliina ja kasvopyyhe vaihdettava puhtaisiin

-Aurinkoa ja solariumia vältettävä viikko hoidon jälkeen+ muista aurinkosuoja vähintään 1 kk hoidon jälkeen

-Suosi ruoka-aineita joissa on runsaasti lysiiniä ja c-vitamiinia tai viahtoehtoisesti käytä ravintolisää

-Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää Retinol ja c-vitamiinivoiteita/seerumeita,sillä ne parantavat hoitotuloksia. Ei kuitenkaan viikkon sisään hoidosta.

-Ensimmäisten päivien ajan tulee hoidon jälkeen käyttää Post Recovery Creamia tai Heal up-hoitoöljyä

-Hoidon jälkeen ihoa tulee kosteuttaa runsaasti! Ihoa ei tule kuoria.

SkinPen hoitoon tuleva asiakas velvoitetaan myös ostamaan meiltä Uv-suojavoide. (hinnat alk.44€)

Hinnat: kasvoille 130-160€ / kasvoille ja kaulalle 160-190€