COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

MEILLÄ ON LAAJA VALIKOIMA ERIKOISHOITOJA MIEHILLE

Me Kauneushoitola Kleopatrassa olemme erikoistuneet hoitamaan ihon eritystarpeita ja tarjoamme myös lääkinnällisiä hoitopalveluita. Tietokonepohjaisen Visia-ihoanalyysin kautta saamme tarkkaa tietoa ihon tämänhetkisestä kunnosta ja näemme ihon erityistarpeet, joiden perusteella suunnittelemme yksilöidyn hoitolahoidon.
Hoidot tehdään korkeatasoisilla, uusinta ihonhoidon teknologiaa hyödyntävillä menetelmillä.

Miehen ihon kotihoidossa tärkeää ovat ihon päivittäinen puhdistaminen, riittävä kosteuttaminen ja ihon erityistarpeiden huomioon ottaminen.
Konsultointi ammattitaitoisen kosmetologin kanssa takaa sen, että ihonhoitotuotteet ovat juuri käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaiset. Guinotilta löytyvät myös parhaimmat kotihoitotuotteet miehen iholle!

Astu rohkeasti Kleopatraan, toivotamme kaikki miehet lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme!

GUINOT ERIKOISKASVOHOIDOT

HYDRADERMIE TRESS HOMME

High-tech ihonhoitoa - Luotettavia tuloksia
Hydradermie Très homme erikoiskasvohoito on koneellinen high-tech erikoiskasvohoito, joka  on useaan kertaan maailmalla palkittu. Hoidossa yhdistyvät ionisaation syväpuhdistavat ja kosteuttavat vaikutukset, happiterapia, sekä rentouttava kasvo- ja hartiahieronta.  Hoito elvyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa. Väsymyksen jäljet vähenevät ja iho pysyy nuorekkaana. Säännölliset hoitokerrat takaavat puhtaan, tasapainoisen ja kosteuttavan ihon.

Hoitoaika: n.1,5 h
Hinta: 129 € (139€ sis. käsiterapian) 

Kasvolihastreenillä: n.2h

Hinta: 159€ (169€ sis. käsiterapia)

HYDRADERMIE LIFT

Tehokas lifting-vaikutus, ilman veistä. Hoidossa yhdistyvät lymfaattinen vaikutus, kasvolihasten stimulaatio, kiinteyttävien tehoaineiden imeytyminen ihoon. Syvällä olevat kasvojen ja kaulan lihakset jäntevöityvät, kiinteyttäen ja kohottaen kasvonpiirteitä. Suositellaan sarjahoitona 10-12x hoitoa 2-3 kertaa viikossa

Hoitoaika: n. 1 h
Hinta: 99 €
Kasvohoidon yhteydessä: 39 €

EYE-LIFT

Kiinteyttävä erikoishoito silmänympäryksille. Ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä poistava sekä kohottava hoito lihasstimulaatiolla

Hoitoaika: n. 1 h
Hinta: 69 €

Kasvohoidon yht. 39€

HYDRA PEELING

Hydra Peeling on ihoa uudistava erikoiskasvohoito.Se palauttaa ihon hehkun ja madaltaa juonteita sekä vähentää pigmenttimuutoksia, kirkastaa ihonsävyä ja tekee ihostasi pehmeän!

Hoitoaika: n. 1h

Hinta: 99€

TAKE TEN - VEITSETÖN VAIHTOEHTO

Ainutlaatuinen, tehokas, tutkittu, turvallinen, patentoitu hoitomenetelmä kasvolihaksille.

Tehokkaan hoitomenetelmän avulla vahvistetaan kasvolihaksia, jolloin niiden muoto ja kiinteys kohenee.

TAKE TEN on:

  • Luonnollista isometristä kasvolihasjumppaa
  • Nopea
  • Tehokas
  • myös kasvohalvauspotilaiden hoitoon

isometriset hoidot suositellaan otettavaksi sarjahoitona 4 - 5 viikon aikana, 10 x hoitosarja 2-3 kertaa viikossa.

Kiinteyttävät hoidot suositellaan otettavaksi sarjahoitona 4 - 5 viikon aikana, 10 x hoitosarja 2-3 kertaa viikossa. TAKE TEN hoidon voi myös yhdistää kasvohoitoon, jolloin lihasten käsittely edistää tehoaineiden vaikutusta ihossa.

Hoitoaika: 30 min
Hinta: 69 €      
Kasvohoidon yhteydessä 35 €

LPG – ENDERMO LIFT HOITOMENETELMÄ KASVOILLE

LPG, maailman johtavin solustimulaatiossa, tarjoaa sinulle ENDERMOLIFT käsittelyt CELLU M6lla. 100 % luonnollinen, ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva tekniikka uudistaa ihoa sisältä käsin ja vähentää ikääntymisen merkkejä ihossa.

ENDERMOLIFT tuottaa mikrovärähtelyä ihoon stimuloiden soluja syvällä ihossa, aktivoiden niitä luonnollisesti. Se tarjoaa hoitotuloksia välittömästi, hoidon jälkeen iho hehkuu ja lifting vaikutus näkyy heti. Jokainen hoitokerta lisää tuloksia, madaltaa juonteita, uudelleen muotoilee kasvonpiirteitä ja kirkastaa ihoa.

Hoidot sopivat kaiken ikäisille ja miehille on suunniteltu oma hoito-ohjelma. Hoito annetaan koko kasvojen alueelle tai keskitytään tehostavasti silmän-, huulien tai kaulan alueelle.
Sarjahoitona 10-15 kertaa, 2-3x/vko. Ylläpitohoidot tehdään kolmen viikon välein.

Hoitoaika: 30 - 60 min
Hinta: 50 € - 69 €   Yhdistettynä kasvohoitoon 35 €