top of page
Facial

Kasvohoidot

GUINOT LAITEKASVOHOIDOT

Guinot.laitekasvohoiddot.

HYDRADERMIE YOUTH
kasvojen, kaulan ja decolteen ja silmänympärysten erikoishoito

Hydradermie on patentoitu hoitomenetelmä, joka antaa tuloksekkaan vaihtoehdon kauneuskirurgialle. Hoitoja on kahdeksana eri versiona, riippuen halutusta tavoitteesta. Hoidon salaisuus on dynaaminen ionisaatio ja lämpöenergia. Ionisaatio maksimoi aktiiviaineiden kulkeutumista syvälle ihoon ja lisää solujen aktiivisuutta. Lämpöenergia lisää ihon happipitoisuutta. 

Hinta: 139€

HYDRADERMIE LIFT
kasvojen, kaulan ja silmänympärysten lihaksia stimuloiva hoito

Hoito aktivoi lymfakiertoa ja kasvolihaksia, jolloin kasvot saavat ryhdikkään, mutta rentouttavan ilmeen. Kasvonpiirteet kohoavat huomattavasti jo ensimmäisellä hoitokerralla.

SUOSITTELEMME SARJAHOITONA

 

Hinta: 105€

Kasvohoidon yhteydessä: 50

EYE LIFT
Erikoishoito silmänympäryksille

Ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä vähentävä hoito. Aktivoi lymfakiertoa ja kiinteyttää silmänympärysihoa.

 

Hinta: 69€

Kasvohoidon yhteydessä: 39€

HYDRA CLEAN
Puhdistava kasvohoito

Lämpövaikutus poistaa kuona-aineita. Salisyylihappo kuorii ihoa ja hillitsee talirauhasen toimintaa. Suositellaan erityisesti nuorille. 

Hinta: 75€

HYDRADERMIE SOLEIL
Takaa tasaisen ja kauniin rusketuksen

Valmistelee ihosi ennen aurinkoon menoa ja korjaa ihoasi auringonoton jälkeen.

 

Hinta:139€

HYDRADERMIE SUPERIOR  Yhdistelmä hoito

Tässä ainutlaatuisessa yhdistyvät nämä kaksi hoitoa Hydradermie youth ja Hydradermie lift. Tämä täydellinen hoitokokonaisuus on joka naisen unelma!

Hinta: 169€

HYDRADERMIE NUORELLE (alle 20v.)
Kasvojen ja kaulan erikoishoito

Tehokkaasti kosteuttava ja puhdistava kasvohoito.

Hinta: 90€

HYDRADERMIE TRESS HOMME
Erikoiskasvohoito miehille

Hoidossa yhdistyvät ionisaation syväpuhdistavat ja kosteuttavat vaikutukset, happiterapia sekä rentouttava kasvo- ja hartiahieronta. Hoito elvyttää, uudistaa ja vahvistaa ihoa.  

Hinta: 139€

Lift-kasvolihastreenillä: 169€

GUINOT MANUAALISET KASVOHOIDOT 

guinot manuaaliset hoidot.

HYDRA PEELING
Ihoa uudistava kasvohoito

Syväkuoriva hoito, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, häivyttää pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa. 

 

Hinta: 102 €

AGE SUMMUM
Ikääntymisen merkkejä häivyttävä kasvohoito

Uudistuneessa hoidossa huomioidaan kasvot, kaula, decoltee sekä kädet.

Hinta: 110 €

EQUILIBRE PURETE
Tasapainottava kasvohoito

Ihon talineritystä vähentävä ja puhdistava kasvohoito. Hoito vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltelyä. Sopii kaikenikäisille!

Hinta: 85 €

LIFT SUMMUM
Kasvojenpiirteitä napakoittava kasvohoito

Kokonaisvaltainen kiinteyttävä, napakoittava ja kasvoja uudelleen muotoileva erikoiskasvohoito. Hoidon erikoisuutena hyaluronia sisältävä paikallistuote juonteille sekä erikoisnaamiot kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

 

Hinta: 110

DETOXYGENE
Ihon hapensaantia tehostava kasvohoito

Kehitetty vastaamaan tämän ajan haasteisiin kuten sameuteen ja ihon tukkoisuuteen. Hoito puhdistaa, heleyttää ja lisää ihon hapensaantia. 

Hinta: 102 €

HYDRA SUMMUM
Kosteuttava kasvohoito

Tämä uutuus hoito on suunniteltu tuomaan intensiivistä kosteutusta ihollesi. Hoito sopii kaikille, iästä ja ihotyypistä riippumatta.

Hinta: 110 €

PHFORMULA farmakosmeettiset pinnoitushoidot
 

ph formula pinnoitus_edited.png

PH-formula pohjautuu voimakkaasti happoihin, perinteisistä kuorintahoidoista poiketen sen ydinajatus on ihon jälleenrakennus eli ihon pinnoitus. Hoitomenetelmät aktivoivat ihosolujen uudistumista ja kun voimakas kuorintaefekti jää pois, tehokkaiden happoyhdistelmien käyttö on mahdollista ilman perinteisten happohoitojen ärsytysreaktioita. 

pHformula hoidoilla saadaan tehokkaita ja upeita tuloksia akuutteihin iho-ongelmiin. Voidaan myös yhdistää Guinot-erikoishoitojen kanssa.

Huom! Tähän hoitoon/sarjaan tuleva asiakas velvoitetaan ostamaan meiltä hoitava UV-suojavoide! (hinnat alk.44€)

ALOITUSHOITO

Sisältää ihon kuntokartoituksen ja herkkyystestin. (Huom C.R.-hoitoon ei tehdä aloitushoitoa)

Hinta: 25€

A.G.E.
Aikuisen ihon pinnotushoito

Hoidossa stimuloidaan kollageenin tuotantoa ihossa sekä siloitetaan pinnallisia valovanhenemisesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Samalla ihon elastiinisäikeet elpyvät ja iho on kosteutetumpi

Hinta: 99-129€

A.C.N.E.
Akneihon pinnotushoito

Tukkoiselle, rasvaiselle ja akneiholle.  Hoidolla on kevyt kuoriva vaikutus ihoon ja siinä käytetään aktiiviaineita, jotka imeytyvät hitaasti ihoon vähentäen ja estäen mikrobien kasvamista ja leviämistä ihohuokosessa, mutta samalla kosteuttaen sitä.

Hinta: 99-129 €

C.R. 
Rauhoittava pinnotushoito

Pinnoitushoito ärtyneelle, herkälle tai rosaceaan taipuvaiselle iholle, jolla edistetään ihon bakteerikannan tasapainottumista ja samalla parannetaan ihon omaa vastustuskykyä.

Hinta: 85€ 

V.I.T.A.C
Kirkastava pinnotushoito

Kuivalle ja elottomalle iholle. Hoito sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa ihosolujen aineenvaihduntaa sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoito edistää kollageenin tuotantoa parantaen ihon palautumiskykyä sekä stimuloiden pintaverenkiertoa.

Hinta: 99€

M.E.L.A.
Pigmenttiä kirkastava pinnotushoito

Pigmentoituneelle iholle ja aknearville. Hoidolla ehkäistään tyrosinaasientsyymin toimintaa melanosyyteissä ja samalla estetään ihon veltostumista sekä hiusverisuonten laajentumista. Antioksidanttinen vaikutus.

Hinta: 109- 139€

MUUT PHFORMULA KASVOHOIDOT

muut ph formula

INSIDE OUT
Manuaalinen terapiakäsittely kasvoille

Kohdistettu eri elimistön toiminnoista johtuviin ihon häiriötiloihin. Menetelmä perustuu kasvorefleksologiaan, akupunktioon sekä neurologiaan. Käsittelyjä löytyy viisi erilaista (kronologinen ikääntyminen, valovanhentunut iho, hyperpigmentaatio, akne sekä ruusufinni, tulehdus ja herkistynyt iho)

Hinta: 75€

Kasvohoidon yhteydessä: 40€

HYDRA GLOW
Kosteuttava erikoiskasvohoito

Välitön kosteuskylpy ihollesi. Rentouttava hoitokokonaisuus kosteuttaa ja virkistää auringon vaurioittamaa ihoa, sekä tuo antioksidanttista suojaa ja nuorentavaa hehkua. 

 

Hinta: 99€

PHFORMULA 365 Erikoiskasvohoito tarpeidesi mukaan

Häiritseekö ihosi tila? 365-erikoiskasvohoito räätälöidään Sinun ihosi tarpeiden mukaisesti. Tavoitteenamme on unelmiesi iho!

Hinta: 79-92€

PROTONPEN
Mikroneulaus by phformula

Neulaustekniikat yhdessä uusien transdermaalisten hoitoliuosten kanssa on uudenaikainen hoitojärjestelmä, joka on suunniteltu uudelleenrakentamaan ja nuorentamaan ihoa aikaansaaden optimaalisia tuloksia iho-ongelmissa kuten epätasainen ihonsävy ja rakenne, liiallinen pigmentti, arpeutuminen ja joustavuuden menetys.

Hinta: 120-130€

TOUCH THERAPY

Rauhoittava & rentouttava, ainutlaatuinen kasvojen vyöhyketerapiahoito. Sopii kaikille.

Hinta: 99€

MUUT HOIDOT

muut hoidot

NO- NEEDLE MESOTERAPIA – Nobel palkittu neulaton mesoterapialaite

Ainoa neulaton mesoterapialaite, jonka vaikutus on todistettu lääketieteellisesti. Se on myös ainoa turvallinen menetelmä, jolla saadaan aikaan aineiden 100% imeytyminen. Hoitoja on kasvoille ja kaulalle neljä erilaista, mutta kaikkia hoitoja voidaan sekoittaa erikseen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan!

Suosittelemme sarjahoitona.

Hinta: 250€

TAKE TEN
Veitsetön vaihtoehto

Lääketieteellisesti tutkittu ja patentoitu hoitomenetelmä. Tehokkaan hoitomenetelmän avulla vahvistetaan kasvolihaksia, jolloin niiden muoto ja kiinteys kohenee. Suositellaan sarjahoitona.

Hoito sopii mm. 

-kasvohalvauspotilaiden hoitoon

-kiinteytykseen

-purentahäiriöihin

-tinnitykseen

Hinta: 69€

LPG ENDERMOLIFT Hoitomenetelmä kasvoille

Tuottaa mikrovärähtelyä ihoon stimuloiden soluja syvällä ihossa, aktivoiden niitä luonnollisesti. Hoito tarjoaa tuloksia välittömästi; hoidon jälkeen iho on kirkastunut ja lifting vaikutus näkyy heti. 

 

Hinta: 69€

Kasvohoidon yhteydessä: 45€

V CARBON SYSTEM
Antiaging-kuorinta aktiivihiilellä

Esteettisen lääketieteen kehittelemä ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus.

Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana 15 päivän välein.

 

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin!

Hinnat:

Kasvot ja kaula: 119€

Kasvot, kaula ja decollete: 149€

bottom of page