top of page

MYYMÄLÄ

HOITOLASSAMME ON MYÖS KAUNEUSMYYMÄLÄ

Myymälästämme löydät runsaan valikoiman kotihoitotuotteita, jotka ovat alan viimeisimmän teknologian huippuosaamista. Kosmetologimme ovat ihonhoidon ammattilaisia ja asiantuntijoita. Kertoessasi suurimman ja tärkeimmän kauneustavoitteesi annat kosmetologille  avaimet tavoitteen saavuttamiseksi. Oikein valitut hoitosarjat ja kotihoitotuotteet ovat ihonhoito-ohjelman perusta.

Hyvin hoidettu iho palkitsee hoitajansa kauneudellaan. Säännöllinen kotihoito onkin Avain Kauneustavoitteeseen!

Ammattilaisen opastamana saat meiltä aina käyttöösi sinulle sopivimmat hoitotuotteet, joiden vaikutus on tieteellisesti tutkittu. Ohjaamme sinua kädestä pitäen ihosi hoidossa ja tuotevalinnoissa.

Saat myös kullan arvoisia neuvoja ja opit tuntemaan omaa ihoasi.

Meiltä saat myös SPA tuotteet itsellesi kotikylpylääsi tai lahjapakkaukset ystävälle, jotka tukevat ihon terveyttä, toimintaa ja hyvää oloa.


 

Hoitolamme LAHJAKORTIT on odotetuin tapa muistaa ystävääsi, palkita henkilökuntaasi tai yhtiökumppaniasi.

Olet aina tervetullut ostoksille myymäläämme!

WhatsApp Image 2023-02-17 at 13.58_edited.jpg

BONUSKORTTI

Ihonhoito kannattaa!

Merkitsemme kaikki Guinot ja pHformula tuoteostosi henkilökohtaiseen bonuskorttiisi. 

1. Saat leiman jokaisesta 50€ tuoteostosta.

2. Kun olet kerännyt 10 leimaa, saat -50% suosikki Guinot tai pHformula-tuotteestasi!

Bonuskortti on voimassa 12 kuukautta ensimmäisestä ostotapahtumasta.

GUINOT
ainutlaatuista kauneudenhoitoa

Tuotteet valmistetaan Ranskassa vain parhaita raaka-aineita käyttäen, jolloin saadaan mahdollisimman tehokas koostumus. Turvallisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi Guinot tuotteet valmistetaan tarkkojen farmaseuttisten vaatimusten mukaan.

Guinot laboratorio on sertifioitu merkittävällä kansainvälisellä ISO 22716 ja ISO 14001 sertifikaateilla.

ISO 22716 sertifikaatti varmistaa laadukkaan tuotannon: puhtaat tilat, joissa kiertää puhdistettu ilma, vesi on puhdistettua, deionisoitua sekä jatkuvan valvonnan alla. Tuotteet ovat jäljitettävissä.

ISO 14001 sertifikaatti varmistaa laboratorioiden ympäristöystävällisyyden.

Kleopatra_edited.jpg
Kleopatra_edited.jpg

PHFORMULA – farmakosmeettinen ihonhoitosarja

Ensimmäinen hoitolasarja, joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin.

MASTERS COLORS
laadukas ranskalainen ammattikosmetiikkasarja

Masters Colors -meikit valmistetaan Ranskassa noudattaen korkeita standardeja ja niitä myydään vain kauneushoitoloissa.  Meikkituotteet sisältävät ihoa hoitavia aktiiviaineita. Tutkitut ja turvalliset Masters Colors -meikit eivät sisällä mineraaliöljyjä tai parabeeneja.

FACE BAR

Moderni Face Bar on ihonhoidon palvelu- ja meikkauspiste. Tule Face Bariin kokeilemaan meikkejä ja uniikkeja tuotteitamme, jotka sisältävät aina uusimpia aktiiviaineyhdisteinnovaatioita sekä hyödyntävät tieteeseen pohjautuvaa ihonhoitoteknologiaa.

 

Face Barissa voit itse tehdä ihollesi Fresh Up -kasvohoidon kosmetologin opastuksella. Pääset kokeilemaan juuri Sinun ihollesi sopivia tuotteita ja saat samalla ammattilaisen vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon.

 

Voit myös kokeilla korkealaatuisia meikkituotteita, joilla loihdit kauniin sekä kestävän päivämeikin kasvoillesi. Meikkituotteemme suojaavat ja hoitavat ihoasi. Kosmetologi auttaa Sinua löytämään sopivat sävyt ja tuotekoostumukset.

 

Piipahda yksin tai yhdessä ystävien kanssa!

bottom of page